Nettsider

Å være på nett eller ikke, er ikke lenger et spørsmål. Førsteinntrykket av din bedrift skjer i de fleste tilfeller gjennom dine nettsider. Det er derfor viktig å skape et positivt inntrykk og opprette god relasjon til kunden. Gode nettsider handler om kommunikasjon med kundene dine, at de er lettfattelige og enkle å navigere i. Gode nettsider skapes gjennom bevisst og målrettet planlegging.

Få mest igjen for pengene med Customweb
Customweb leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge. Vi er opptatt at du som kunde skal få mye for pengene og at du aldri skal betale for noe som du ikke har bruk for. Vi har som mål er å være blant de webleverandørene som gir mest for pengene og gir deg aller høyeste ROI (Return on Investment).

nettsider img
Prosess
Hos oss starter en leveranse alltid med den gode dialogen mellom oss og deg som kunde. Vi kartlegger dine behov, din konkurransesituasjon, og definerer mål og målgruppe. Deretter jobber vi strategisk og kreativt for å finne den beste løsningen for deg.

Før lansering foretar man vurdering om man er fornøyd med sluttproduktet og om det lever opp til ditt ønske. Flere tilpasninger gjøres underveis og man går nye runder til alle er fornøyd.

Innhold
Hva skal publiseres? hvorfor? hvordan? Hvem er målgruppen? Hva ønsker bedriften å formidle? Utdatert innhold skaper dårlig inntrykk. Det er viktig å være kritisk til nytteverdien når informasjon publiseres. Customweb hjelper våre kunder til hva som bør publiseres og ikke.